ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μαλλιά και νήματα SMC

Η γνωστή μάρκα Schachenmayr χαρακτηρίζεται από μια μακρά και επιτυχημένη ιστορία. Τα πρώτα νήματα Schachenmayr είχαν κατασκευαστεί ήδη από το 1817 από τον Johann Gottfried Kolb σε ένα σύμπλεγμα ιστορικών κλωστηρίων που βρίσκονται στις όχθες του ποταμού Fils κοντά στο Salach της Γερμανία. Λίγο μετά την έναρξη της παραγωγής, ένας μύλος βαμβακιού προστέθηκε στο συγκρότημα και ο  οποίος αργότερα μετατράπηκε σε κλωστήριο μαλλιού, το 1822. Μέχρι και σήμερα το κλωστήριο μαλλιού της Schachenmayr παραμένει  το κομβικό σημείο για την ανάπτυξη και την εμπορία όλων των νημάτων για πλέξιμο της Schachenmayr.

Η εστίασή της Schachenmayr σε καινοτόμες τεχνολογίες και σε παραγωγή νημάτων με πρότυπα παραγωγής υψηλής ποιότητας, οδήγησαν στην ανάπτυξη της και τη γιγάντωση των πωλήσεων της. Έγινε από τα πρώτα εμπορικά σήματα στα νήματα για πλέξιμο στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της βιομηχανικής επανάστασης το 1871.

Η επωνυμία της εταιρείας άλλαξε σε Schachenmayr, Mann & Cie? το 2009. Τα νήματα Schachenmayr αντανακλούν σήμερα την ιστορική διαδρομή της εταιρείας, η οποία εξακολουθεί να είναι προοδευτική και πρωτοπόρα στη σχεδίαση και παραγωγή νημάτων. Σήμερα, η μάρκα Schachenmayr:

  1. είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς και προμηθευτές σε νήματα για πλέξιμο.
  2. Χαίρει μεγάλης εκτίμησης από πλέκτριες σε όλο τον κόσμο.
  3. Ξεχωρίζει για την ποιότητα των νημάτων και τον δημιουργικό σχεδιασμό.

Δείτε όλα τα νήματα SMC για πλέξιμο στο HobbyLobby


QR code

Menu

Top
Σύγκριση 0