ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ FRANCHISE ΤΟΥ HOBBY LOBBY

Αγαπητή φίλη, αγαπητέ φίλε.

Είναι σίγουρο ότι η εποχή μας δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για νέες επιχειρήσεις. Είναι όμως ακόμα πιο σίγουρο ότι σε εποχές κρίσης, δημιουργούνται ευκαιρίες για τους σίγουρους που θα το επιχειρήσουν με την προϋπόθεση βέβαια, ότι γνωρίζουν το αντικείμενο και έχουν ένα ρεαλιστικό marketing plan.

Κάθε κατάστημα Hobby Lobby προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα, με άριστη σχέση τιμής & ποιότητας. Είμαστε συνδεδεμένοι με πάνω από 80 επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα που προσφέρουν τα προϊόντα μας. Τα τελευταία χρόνια, το όραμα και ο στόχος της εταιρείας MAVROMATIS LTD δεν είναι απλώς να πουλήσει προϊόντα αλλά να προσφέρει. Γι’ αυτό το λόγο σε κάθε μας κατάστημα έχει ξεχωριστεί χώρος για ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα πλεξίματος.

Όταν κάποιος αποφασίσει τη συνεργασία μαζί μας, θα περάσει εκπαιδευτική διαδικασία, που περιλαμβάνει τόσο την παραγωγική, όσο και τη διαχειριστική λειτουργία ενός καταστήματος. Η πιστοποίηση επάρκειας που θα δοθεί είναι διπλή εγγύηση, γιατί διασφαλίζει την εταιρεία για την ικανότητα του νέου συνεργάτη της, αλλά και σένα, ότι διαθέτεις τις απαραίτητες γνώσεις για να πετύχεις στη δική σου επιχείρηση.

Τίποτα όμως δεν αφήνουμε στην τύχη του. Όταν εγκρίνουμε ένα κατάστημα σε μια περιοχή έχει προηγουμένως ελεγχθεί η βιωσιμότητά του σε σχέση με τον πληθυσμό που θα εξυπηρετήσει και τις ιδιομορφίες της σύνθεσής του. Από σένα θέλουμε μόνο διάθεση για δουλειά και όλα θα ρυθμιστούν. Είναι σημαντικό στην επιχείρησή σου να δουλεύουν οι δικοί σου άνθρωποι και να δημιουργούν επάρκεια στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Μην ξεχνάς ότι κάπως έτσι ξανάχτισαν τη μεταπολεμική Ελλάδα οι γονείς μας και οι παππούδες μας.

Εμείς γνωρίζουμε καλά τη δουλειά μας και έχουμε δικαιωθεί στις πιο δύσκολες συνθήκες της αγοράς, για αυτό δε διστάζουμε να επενδύσουμε πραγματικό χρήμα, σε εκείνον ή εκείνη που θα εμπιστευθούμε και θα μας εμπιστευθεί, σε τέτοιους καιρούς που ακόμα και οι τράπεζες αδυνατούν. Για οποιοδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας και θα έχετε την άμεση ανταπόκρισή μας.

Φιλικά, εκ μέρους του Hobby Lobby.


QR code

Menu

Top
Σύγκριση 0