ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Νήματα Coats χονδρική

Η Coats αποτελεί μια παγκόσμια ομάδα που οι ρίζες της φτάνουν 250 χρόνια πίσω στην ιστορία. Στην πραγματικότητα πρόκειται για τον μεγαλύτερο προμηθευτή στον κόσμο σε είδη ύφανσης και αξεσουάρ πλέξιμο, κέντημα και ράψιμο. Γενιές ολόκληρες έχουν μεγαλώσει με τα νήματα και τα αξεσουάρ του ομίλου Coats.

Είτε είστε αρχάριοι, είτε είστε έμπειροι στο χώρο του πλεξίματος και του κεντήματος, τα νήματα Coats, όπως και τα αντίστοιχα αξεσουάρ και εργαλεία πλεξίματος και κεντήματος, θα σας ικανοποιήσουν πλήρως.  Η Coats μέσω του δικτύου πωλητών και συνεργατών σε όλο τον κόσμο διανέμει τα προϊόντα της για τα οποία μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες στο δίκτυο των ιστοσελίδων που διαθέτει. 

Χιλιάδες σχέδια και πατρόν υπάρχουν διαθέσιμα για να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε τα δικά σας χειροποίητα πλεκτά και κεντήματα. Τα διανέμουμε σε όλη την Ελλάδα με του δικτύου καταστημάτων HobbyLobby. Νήματα Coats σε χονδρική διατίθενται μόνο από το κεντρικό μας κατάστημα στην Αθήνα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΛΕΞΙΜΟ


QR code

Menu

Top
Σύγκριση 0