ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Νήματα Red Heart χονδρική

Τα Red Heart νήματα εδώ και 80 χρόνια αποτελούν την αγαπημένη μάρκα νημάτων στην Αμερική. Η Red Heart αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο του πλεξίματος τόσο για τα ιδιαίτερα ποιοτικά νήματα που παράγει, όσο και για τα πατρόν και σχέδια που λανσάρει.

Η ευρεία γκάμα νημάτων Red Heart χρησιμοποιείται από την παγκόσμια βιομηχανία πλεκτών και ύφανσης. Η Red Heart έχει τιμηθεί στις ΗΠΑ με το βραβείο της πιο αγαπημένης μάρκας νημάτων. Πέρα από την σειρά αξιόπιστων νημάτων Red Heart, η εταιρεία προμηθεύει την αγορά και με εργαλεία και αξεσουάρ πλεξίματος, όπως βελόνες και βελονάκια. Τα πάνω από τα 3.000 δωρεάν σχέδια που έχει διαθέσει η Red Heart αποτελούν πηγή έμπνευσης για χιλιάδες πλέκτριες σε όλο τον κόσμο.

Η Red Heart δίνει όλα τα εφόδια για να πλέξετε όμορφα, μοδάτα και μεγάλης αντοχής πλεκτά. Στην ιστοσελίδα της θα βρείτε όλα τα σχέδια, όπως και διάφορα βοηθήματα πλεξίματος (στα αγγλικά, ισπανικά). 

Τα νήματα Red Heart ανήκουν στη μεγάλη οικογένεια της Coats, η οποία αποτελεί εταιρεία κολοσσό στο χώρο των προϊόντων ύφανσης και νημάτων. Στην ίδια οικογένεια ανήκουν και οι:

  1. Silke
  2. Rowan
  3. Smc
  4. Anchor

Στα καταστήματα HobbyLobby θα βρείτε τα νήματα Red Heart σε χονδρική και λιανική. Η HobbyLobby εισάγει και διανέμει τα προϊόντα της Red Heart σε όλη την Ελλάδα. Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας και ζητήστε πληροφορίες. Για νήματα Red Heart χονδρική θα πρέπει να απευθυνθείτε στο κεντρικό μας κατάστημα στην Αθήνα.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΛΕΞΙΜΟ


QR code

Menu

Top
Σύγκριση 0