ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Anchor νήματα χονδρική

Η Anchor είναι υπερήφανη για την μακρόχρονη ιστορία της και την κληρονομιά της. Στην Anchor επικρατεί μια απλή φιλοσοφία. Δεν έχει σημασία το επίπεδο των ικανοτήτων στο κέντημα, αλλά η διάθεση για αυτοέκφραση και η ευχαρίστηση που απορρέει από την ενασχόληση με την τέχνη του κεντήματος.

Τα Anchor νήματα είναι σχεδιασμένα για αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους, που έχουν τη όρεξη έως και την τελευταία βελονιά. Τα νήματα Anchor είναι ο συνεργάτης στη δημιουργικότητα και την έκφραση.

Η σειρά νημάτων Anchor καλύπτει μια μεγάλη ποικιλία από ιδιαίτερα νήματα διαφόρων χρωμάτων, όπως και μια σειρά εξειδικευμένων εξαρτημάτων (βελόνες, σχέδια κ.τ.λ.).

Η Anchor είναι αναγνωρισμένη σε όλο τον κόσμο για τον εξαιρετικό της σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα νημάτων. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, το HobbyLobby έχει στενή συνεργασία και εισάγει τα Anchor νήματα, τα οποία και διαθέτει σε όλα τα καταστήματα της. Προμηθεύουμε Anchor νήματα χονδρική σε όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κεντρικό μας κατάστημα στην Αθήνα για περισσότερες πληροφορίες. 


QR code

Menu

Top
Σύγκριση 0