ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Silke νήματα χονδρική      Silke χονδρική νήματα      Nήματα silke χονδρική      Νήματα silke 

Η Silke είναι το σήμα που διακρίνει τα νήματα για πλέξιμο των Arvier, εταιρεία που ιδρύθηκε το 1977 από τον Pietro Macconi. ως αποτέλεσμα του πάθους του για τα νήματα για πλέξιμο στο χέρι.

Η Arvier με τα νήματα Silke και πιο πρόσφατα με τα νήματα Bertagna, παράγει νήματα συσκευασμένα, έτοιμα προς χρήση από καταναλωτή. Δραστηριοποιείται σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, μέσω των καταστημάτων λιανικής πώλησης ή χονδρική νημάτων.

Όλες οι λεπτές ίνες από τις οποίες κατασκευάζονται τα νήματα SILKE, είναι ζωικής προέλευσης, οι οποίες και επεξεργάζονται για να αποκτήσουν καλύτερη υφή και ποιοτική αντοχή. Είναι κατάλληλα για το πλυντήριο και υποαλλεργικά.

Εξαιρετικά λεπτό μαλλί μερινός, μοχέρ, αλπακά, Αγκύρας, τρίχες καμήλας, κασμίρ, μετάξι είναι μερικές από τις ίνες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή νημάτων SILKEΗ παραγωγή δεν περιορίζεται στη σύνθετη επεξεργασία των αγνών νημάτων Silke, των οποίων η αξία προκύπτει από την εγγενή αξία των πρώτων υλών και τη χρήση τους, αλλά συνεχίζεται στο σχεδιασμό των fancy νημάτων, με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας.

Όλη η εργασία της μελέτης και προετοιμασίας που προηγείται και συνοδεύει το τελικό προϊόν κορυφώνεται με ένα αποτελεσματικό σύστημα διανομής των νημάτων SILKE. Σε μια αποθήκη εφοδιασμένη για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες και που επιτρέπει μια γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, η οποία υποστηρίζει τις ανάγκες των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Στα καταστήματα HobbyLobby θα βρείτε μια ευρεία γκάμα από SILKE νήματα σε διάφορες αποχρώσεις. Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας για να γνωρίσετε και να ενημερωθείτε γι' αυτή την καταπληκτική σειρά νημάτων της SILKE. Διαθέτουμε νήματα Silke χονδρική και λιανική

ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ SILKE                                                                                                                                              ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΛΕΞΙΜΟ


QR code

Menu

Top
Σύγκριση 0