ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Rowan νήματα      Rowan νήματα σε χονδρική     Νήματα Rowan     Νήματα Rowan χονδρική και λιανική     Χονδρική σε νήματα Rowan

Η Rowan είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής νημάτων. Το χαρτοφυλάκιο της αποτελείται από νήματα υψηλής ποιότητας. Η Rowan ιδρύθηκε το 1978 και εδρεύει στο Green Lane Mill, Holmfirth. Ο αρχικός της στόχος ήταν η ανάπτυξη τεχνολογίας σε πολύχρωμα νήματα ύφανσης. Στην πορεία εξειδικεύτηκε σε νήματα για πλέξιμο στο χέρι.

Τα νήματα ROWAN προέρχονται από οργανικές και φυσικές ίνες. Η ROWAN δίνει έμφαση στην πολυτέλεια και διανέμει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο. Πολύ δημοφιλή είναι και η σειρά των περιοδικών της εταιρείας, με έμφαση στα νέα σχέδια και τις τάσεις της μόδας στο πλέξιμο. Το διάσημο Rowan Magazine δημοσιεύει 2 φορές το χρόνο, άνοιξη και φθινόπωρο τα νέα σχέδια της και παρουσιάζει και ότι νεότερο υπάρχει στα νήματα ROWAN.

Το 1996 τα Νήματα ROWAN εξαγοράστηκαν από την Coats Crafts, έναν παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο των προϊόντων κεντημάτων και νημάτων για ράψιμο. Έως και σήμερα τα Νήματα ROWAN αποτελούν μέλος της ισχυρής ομάδας που διαπρέπουν στο χώρο, μαζί με τους:

  • Anchor
  • Smc
  • Red Heart
  • Silke

Με τα νήματα της ROWAN πλέκονται κλασσικά και μοντέρνα σχέδια. Δεκάδες παλιά σχέδια της εταιρείας έχουν γίνει πια κλασσικά και φοριούνται ακόμα, όπως και δεκάδες νέα σχέδια ανοίγουν νέους δημιουργικούς δρόμους. Η HobbyLobby δεν θα μπορούσε να μείνει μακρυά από αυτή την εμπνευσμένη δημιουργική εταιρεία. Η HobbyLobby παρακολουθεί τις εξελίξεις, εισάγει τα νήματα ROWAN και τα διανέμει σε όλη την Ελλάδα μέσω του δικτύου καταστημάτων της και μέσω αντιπροσώπων. Διαθέτει τα προϊόντα σε λιανική αλλά υπάρχει και η δυνατότητα παραγγελίας για νήματα ROWAN χονδρική. Για νήματα ROWAN σε χονδρική θα πρέπει να απευθυνθείτε στο κεντρικό μας κατάστημα ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 211 4060920.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ROWAN                                                                                                                                        ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΛΕΞΙΜΟ


QR code

Menu

Top
Σύγκριση 0