Επιλογη Υφασματος για Κεντημα

Επιλογη Υφασματος για Κεντημα

Επιλογή Υφάσματος για Κέντημα

Η επιλογή κατάλληλου υφάσματος για χειροποίητο κέντημα είναι πολύ σημαντικό για να εξασφαλίσετε το τελικό αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε. Όπως ένας καμβάς ζωγραφικής έτσι και το ύφασμα είναι η θεμελιώδης βάση για το χειροποίητο κέντημά σας. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ύφασμα το οποίο να υποστηρίζει το βάρος και το στυλ της βελονιάς που θα χρησιμοποιήσετε.

Σε εμάς θα βρείτε έμπειρο προσωπικό το οποίο θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο ύφασμα για το χειροποίητο κέντημά σας δίνοντας προσοχή στην ποιότητα, στην βαρύτητα και το είδος του υφάσματος που θα χρησιμοποιήσετε. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε λινά υφάσματα, σεντονόπανα, εταμίνες, και καμβάδες για κέντημα.

Εάν δεν έχετε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο για κέντημα μην ανυσηχείτε... Έχετε έρθει στο κατάλληλο μέρος. Δεν χρειάζεται να γυρίσετε όλη την Ελλάδα για να βρείτε σχέδια για παραδοσιακά κεντήματα. Το κάνουμε εμείς για εσας. Η συλλογή μας στα σχέδια κεντήματος ξεκινάει από βόρεια Ελλάδα, Θεσσαλία, Ήπειρο και καταλήγει στο μουσείο Μπενάκη.

Επίσης θα βρείτε κλωστές κεντήματος μουλινέ DMC και μουλινέ ANCHOR στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς!

ΚΛΩΣΤΕΣ ΚΕΝΤΗΜΑΤΟΣ ANCHOR MOULINE

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Δημοσιεύθηκε στις 2017-12-05 Νέα 2457

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το λινο υφασμα και η ιστορια του

Το λινό ύφασμα και η ιστορία του στο πέρασμα των αιώνων.

QR code

Menu

Top
Σύγκριση 0