Επιλογή υφάσματος για χειροποίητο κέντημα

Επιλογή υφάσματος για χειροποίητο κέντημα

Η επιλογή κατάλληλου υφάσματος για χειροποίητο κέντημα είναι πολύ σημαντική για να εξασφαλίσετε το τελικό αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε. Δηλαδή αντίστοιχα, όπως ένας καμβάς για ζωγραφική, έτσι και το ύφασμα είναι η πιο σημαντική βάση. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε ύφασμα, το οποίο υποστηρίζει το βάρος και το στυλ της βελονιάς που θα χρησιμοποιήσετε. Χρειάζεται το ύφασμα που θα επιλέξετε, να ταιριάζει την κεντρική ιδέα που έχετε εξ αρχής στο μυαλό σας, προκειμένου το τελικό προϊόν να βρίσκεται στα «θέλω» σας.

Ποικιλία σε λινά υφάσματα

Το κατάλληλο μέρος, λοιπόν, που θα σας δώσει ό,τι επιθυμείτε, είμαστε εμείς. Σε εμάς θα βρείτε έμπειρο προσωπικό, το οποίο θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο ύφασμα, δίνοντας προσοχή στην ποιότητα, στην βαρύτητα και στο είδος του υφάσματος που θα χρησιμοποιήσετε.

Επιπροσθέτως, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε λινά υφάσματα, σεντονόπανα, εταμίνες, και καμβάδες για κέντημα.

Σχέδια για παραδοσιακά κεντήματα

Ωστόσο, εάν δεν έχετε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο, μην ανησυχείτε! Έχετε έρθει, και πάλι, στο σωστό μέρος, καθώς δεν χρειάζεται να γυρίσετε όλη την Ελλάδα για να βρείτε σχέδια για παραδοσιακά κεντήματα. Έχουμε προνοήσει και το έχουμε κάνει εμείς για εσάς. Ταξιδέψαμε σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να σας δώσουμε ποικιλία στις επιλογές, που θα κάνετε. Η συλλογή μας στα σχέδια ξεκινάει από Βόρεια Ελλάδα, Θεσσαλία, Ήπειρο και καταλήγει στο μουσείο Μπενάκη.

Επίσης, σε εμάς θα βρείτε κλωστές μουλινέ DMC και μουλινέ ANCHOR στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς! Επομένως, σας προσφέρουμε ό,τι μπορεί να χρειαστείτε, προκειμένου να επιλέξετε σωστά το ύφασμα που θα χρησιμοποιήσετε.

Μοίρασε το στα Social Media

Scroll to Top
Ταμείο
  • No products in the cart.