Δημιουργήστε τη δική σας πλεκτή τσάντα Amanda Σουέτ

Δημιουργήστε τη δική σας τσάντα Amanda Σουέτ

Η αξιοποίηση του χρόνου δημιουργικά, μπορεί κάλλιστα να εμπεριέχει τη δημιουργία της δικής τσάντας Amanda Σουέτ. Άλλωστε, όπως έχει αποδειχθεί η δημιουργία τσάντας έχει ευεργετικές ιδιότητες, καθώς καταπολεμά μεγάλα προβλήματα, κατά κόρον ψυχολογικά, στις σύγχρονες κοινωνίες, τα οποία ενισχύονται ακόμα περισσότερο τη σήμερον ημέρα. Μάλιστα, το πλέξιμο συνδέεται με κάθε ηλικία, ενώ αποδεικνύεται ότι πάντοτε τα πλεκτά θα βρίσκεται εντός μόδας.

Τα βασικά υλικά

Όμως, για να φτιάξουμε μια τέτοια τσάντα, πρέπει να έχουμε τα σωστά υλικά στα χέρια μας, προκειμένου να την κάνουμε όπως ακριβώς έχουμε σκεφτεί. Η συγκεκριμένη διαδικασία, όπως μπορείτε να καταλάβετε βάσει των παρακάτω υλικών, δεν είναι δύσκολη και μπορεί να γίνει υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις και εφόσον χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα υλικά, αλλά και ακολουθήσετε τις οδηγίες που σας μεταφέρουμε. Έτσι, λοιπόν, για την δημιουργία της τσάντας χρησιμοποιήσαμε:

  • Το νήμα Amanda σε μπεζ χρώμα
  • Δερμάτινο σουέτ καπάκι
  • Εσωτερική επένδυση και θερμοκολλητικό ύφασμα

Όλα τα υλικά υπάρχουν σε συνδέσμους στο τέλος του άρθρου.

Ωστόσο, για να γίνουμε πιο ακριβείς, το νήμα Amanda είναι ειδικό λεπτό ανθεκτικό κορδόνι για πλέξιμο τσαντών με βελονάκι 4mm. Βέβαια, εσείς μπορείτε να κάνετε όποιο χρωματικό συνδυασμό επιθυμείτε, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υλικών.

Αναφορικά με το επίπεδο δυσκολίας, για το πλέξιμο της συγκεκριμένης τσάντας, είναι μέτριο. Όμως, στα καταστήματά μας μπορούμε να σας παρέχουμε οδηγίες και δωρεάν μαθήματα για το πλέξιμο τσαντών, για να πετύχετε επ’ ακριβώς τον στόχο σας και ώστε το έργο σας να αντικατοπτρίζει ό,τι έχετε στο μυαλό σας.

Δημιουργήστε τη δική σας τσάντα και στείλτε μας μια φωτογραφία με το αποτέλεσμα για να δημοσιεύσουμε στο gallery!

Βελονακια Πλεξιματος Milward

Ύφασμα Θερμοκολλητικό – Φορτέτσα

Νήμα Πλεξίματος για Τσάντα Amanda

Δερμάτινο Σετ Για Πλεκτή Τσάντα Σουετ DSPS-2

Μοίρασε το στα Social Media

Scroll to Top
Ταμείο
  • No products in the cart.