VIDEO: Πλέξτε τσάντες και μαγιό

Η εκπομπή Happy Day φιλοξένησε στο πλατό της, τη δασκάλα μας κα Γιάννα Λιάλιαρη όπου παρουσίασε δημιουργίες από μαγιό και τσάντες.

Η κα Λιάλιαρη βρίσκετε στο κατάστημά μας στην οδό Κολοκοτρώνη 33 στο κέντρο της Αθήνας από Τρίτη έως Σάββατο από της 10:00 – 15:00 και παραδίδει δωρεάν μαθήματα πλεξίματος.

Στην εκπομπή η κα Λιάλιαρη παρουσίασε δημιουργίες από πλεκτές τσάντες και πλεκτά μαγιό και είχε την ευκαιρία να δώσει μερικές πληροφορίες σχετικά με το πως μπορεί κανείς να πλέξει μαγιό και τσάντες.

Για να πλέξουμε ένα μαγιό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα υπάρχον έτοιμο μαγιό ως οδηγό. Για να μην είναι διαφανές μπορούμε να προσθέσουμε επένδυση και ελαστική φόδρα.

Τα νήματα για μαγιό είναι ελληνικής κατασκευής, υψηλής ποιότητας, ελαστικά, τα οποία αντέχουν στο θαλασσινό νερό, δεν ξεχειλώνουν και δεν χαλάνε από το λάδι μαυρίσματος.

Αν είμαστε αρχάριοι ή αρχάριες είναι καλύτερα να ξεκινήσουμε φτιάχνοντας μια πλεκτή τσάντα. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από νήματα για πλεκτές τσάντες αλλά και αξεσουάρ όπως δερμάτινους πάτους και λουριά και μεταλλικές λαβές.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματά μας για να γνωριστούμε και να σας μυήσουμε στον όμορφο κόσμο του πλεξίματος!

Μοίρασε το στα Social Media

Scroll to Top
Ταμείο
  • No products in the cart.