ΦΙΛΤΡΑ

Ενεργά φίλτρα:
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ <
ΕΠΟΧΗ <
ΕΙΔΟΣ ΚΕΝΤΗΜΑΤΟΣ <

Κλωστες Κεντηματος Anchor

Κλωστες Κεντηματος Anchor 

Οι κλωστές κεντήματος της Anchor είναι γνωστές για την ασύγκριτη ποιότητα τους, για την ανεξίτηλη βαφή τους και την ανθεκτικότητα τους στον χρόνο.

Τα μουλινέ Anchor κατασκευάζονται απο α' ποιότητας αιγυπτιακό βαμβάκι με μακρύ νήμα. Αποτελείται απο 6 νήματα ίδιου πάχους, το κάθε ένα από τα οποία είναι δίκλωνο. Το ματσάκι του μουλινέ Anchor έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να τραβήξετε το επιθυμητό απο εσάς μήκος δίχως να το χαλάτε.

Η σύσταση του μουλινέ το κάνει εξαιρετικά εύκαμπτο και κατάλληλο για κάθε τεχνική κεντήματος. Είναι ιδανικό για σταυροβελονιά πάνω σε κέθε υπόστρωμα διαφορετικής πυκνότητας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για κέντημα γκομπλέν με σχέδιο ή στάμπας, ελεύθερο κέντημα κ.α. Για τον λόγο αυτό η μουλινέ Anchor είναι η προτιμώμενη κλωστή σε όλο τον κόσμο.

Το Anchor Artiste Metallic είναι ένα μεταλιζέ νήμα διαθέσιμο σε μια ποικιλία από λαμπερά χρώματα, το Anchor Artiste Metallic είναι απαλό και εύκολο στη χρήση, ιδανικό για κέντημα ή για να προσθέσετε μια πινελιά λάμψης σε οποιοδήποτε πλεκτό. Ιδανικό επίσης και για την κατασκευή πλεκτών κοσμημάτων! Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε το απίστευτο χρωματολόγιο  του και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τη γοητεία και τη μοναδικότητα του Anchor Artiste Metallic!

Οι κλωστές κεντήματος  ANCHOR είναι οι πιο διαδεδομένες και αναγνωρίσιμες κλωστές στον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια έχουν κερδίσει και τις καρδιές των Ελληνίδων που έχουν εμπειρία στον χώρο του χειροποίητου κεντήματος.

Βρέθηκαν 7 προϊόντα
Βρέθηκαν 7 προϊόντα

QR code

Menu

Top
Σύγκριση 0